Bojkot sjednice licemjeran je i neodgovoran!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nizu priopćenja o jučer održanoj sjednici Županijske skupštine koju je dio vijećnika zbog dopisne forme bojkotirao, svoje je pridodao i SDP. U toj stranci tvrde kako je HDZ, koji je prvi ‘potegnuo’ tu temu, sjednicu iskoristio za predizborne aktivnosti.

-Umjesto da sukladno povjerenju birača koji su im dali glas sudjeluju u radu predstavničkog tijela na dobrobit građana županije njima veliki problem očito  predstavlja ono što im je  u gradovima gdje su na vlasti sasvim normalno. Činjenica da je sjednica održana elektronskim putem, a sukladno preporukama Ministarstva uprave RH, HDZ-u je bila razlog za još jedan nerad. To u biti i nije ništa novo barem što se njih tiče – poručuju iz SDP-a HDZ-ovcima koji su, podsjetimo, jučerašnju sjednicu napustili nakon prve točke. Nadalje, iz SDP-a podsjećaju kako se u sjednice vijeća e-mailom održavaju i u mjestima gdje je na vlasti HDZ.

-Dok se u  gradovima Garešnici, Grubišnom Polju i Daruvaru na isti  način održavaju sjednice Gradskog vijeća što HDZ-u očito nije problem, smeta im isti način rada u Županijskoj skupštini. Smetalo je njih mnogo toga tijekom četiri godine pa i jedan od najvećih projekata u zdravstvu u RH, gradnja nove bolnice. Ovo je samo još jedan dokaz da je licemjerje HDZ-a i ovog puta ispred odgovornosti spram građana županije – stoji u priopćenju SDP-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!