Stigla je i službena potvrda, bjelovarski HDZ ima kandidata za gradonačelnika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Kao što se ovih dana i nagađalo u političkim kuloarima, Zoran Bišćan bit će kandidat HDZ-a za gradonačelnika Bjelovara. Iz HDZ-a su izvijestili kako je to potvrđeno na današnjoj sjednici bjelovarskog Gradskog odbora stranke, i to jednoglasno.

Zoran Bišćan, diplomirani je inženjer strojarstva i dugogodišnji je član uprave Komunalca d.o.o. i Vodnih usluga d.o.o.  koji rukovodi projektom aglomeracije, vrijednim 260 milijuna kuna koji je važan, ne samo za Bjelovarčane, kažu u HDZ- u, nego i za stanovnike okolnih mjesta.

Bišćan je rođen 1971. u Bjelovaru, gdje je završio osnovnu i srednju školu, a potom upisao i završio u Zagrebu Fakultet strojarstva i brodogradnje. Dosadašnji radni vijek vezan mu je uz Bjelovar. Karijeru je započeo u Tvornici opruga  i metalnih proizvoda „ESCO“ d.o.o., potom 2005. prelazi u Elektrometal, a 2011.godine u Komunalac d.o.o. Bjelovar, u svojstvu člana Uprave društva. Karijeru dalje gradi kao  član uprave Komunalca d.o.o. i Vodnih usluga d.o.o.

Oženjen je i otac dvojice sinova. Supruga Sanja je dr. med .subspecijalist neuro radiologije, sin Bruno student je Jazz akademije u Grazu, dok je mlađi Karlo učenik Matematičke gimnazije. Uz sve spomenuto Bišćan je zaljubljenik u sport, deset godina igrao je rukomet, a rekreativno se bavi skijanjem i plivanjem. Trenutno uživa u vinogradarstvu i podrumarstvu, navode u HDZ-u.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!