Po svim pokazateljima BBŽ je na državnom dnu, to hitno moramo promijeniti. Marušić je osoba za to!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Marko Marušić, HDZ-ov kandidat za župana, dobio je potporu i od gradonačelnika Garešnice Josipa Bilandžije. To je potpora četvrtog gradonačelnika od ukupno pet gradova u županiji. Na sastanku su se dotakli i jučerašnjeg susreta aktualnog župana Bajsa sa županima iz sjevernih županija.

-Lijepo je kad se župani tako sastaju. Ali tužan sam kada pogledam ekonomske pokazatelje tih županija u odnosu na našu. Dok su oni pri vrhu, među 21 županijom, Bjelovarsko-bilogorska je pri dnu. Na 15. mjestu smo prema bruto domaćem proizvodu, na 18. mjestu prema indeksu gospodarske snage, na 20. mjestu prema prosječnoj mjesečnoj neto plaći, na 16. mjestu prema indeksu razvijenosti te na 17. mjestu prema iskorištenosti europskih fondova. Dvadeset godina samo tonemo. Ako nešto ne promijenimo u iduće četiri godine, past ćemo na samo dno – rekao je Marušić

Gradonačelnik Bilandžija složio se s tim.

-Mislim da kao županija možemo više. Stoga mi je zadovoljstvo vidjeti snažnu i  ambicioznu osobu koja želi i može više. Zato vas sve skupa pozivam da podržimo Marka – zaključio je gradonačelnik Garešnice.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!