Kandidaturu Marka Marušića za župana podržali svi gradonačelnici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Marko Marušić, HDZ-ov kandidat za župana BJelovarsko-bilogorske županije danas je posjetio grad Čazmu.

-Danas su u Čazmi bili i aktualni župan Damir Bajs i kandidat Marko Marušić. Oni su dva svijeta. Prvi se nije niti javio, kao i uvijek do sada. On je potpuno nezainteresiran. A Marušića sve zanima: Imaju li ljudi siguran posao, koliko ih se iselilo, kako Županija može pomoći Čazmi da podigne standard života. To je samo jedan od razloga zašto ću čvrsto podržati Marka Marušića za novog župana – izjavio je gradonačelnik Čazme, Dinko Pirak. Podsjetimo, prije toga podršku Marušiću iskazala su i ostala četvorica gradonačelnika u BBŽ – Dario Hrebak, Damir Lneniček, Zlatko Mađeruh i Josip Bilandžija.

Marko Marušić zahvalio je Piraku na potpori i naglasio kako ona pokazuje da samo zajedništvo i bliska suradnja, sa svim gradonačelnicima i načelnicima, neopterećena stranačkim bojama, može našu županiju izvući iz društva najnerazvijenijih županija.

-Došao sam u Čazmu Županijskom cestom kroz Sišćane, i moram reći da mi nije prihvatljivo da osnovna infrastruktura tako izgleda, to moramo promijeniti – zaključio je Marušić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!