Nekad zajedno kao igrač i trener, danas u izbornoj utakmici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Kandidat HDZ-a i HSLS-a za župana Marko Marušić posjetio je Rovišće, najveću općinu u županiji i dugo razgovarao s tamošnjim načelnikom Slavkom Prišćanom.

-Vidim da je Marko snažno fokusiran na probleme s kojima se susreću načelnici i gradonačelnici. Smatram kako se komunikacijom na kolegijima, uz saborske zastupnike i podrškom Vlade RH, puno toga može riješiti i probuditi županiju – kazao je Prišćan, otkrivajući kako ga s Marušićem ne veže samo politika.

-Odgovornost i marljivost koja ga je krasila kao nogometaša, kada sam mu bio trener, važan je preduvjet za uspjeh. Dajem mu bezrezervnu potporu na skorašnjim izborima za župana – kazao je Prišćan.

Marušić je pak istaknuo kako je obišao većinu gradova i općina te stekao jasan uvid u probleme. Dodao je kako već priprema rješenja za iste.

-Smatram neprimjerenim da projekte Gradova i Općina prisvaja Županija, čija su brojna obećanja s druge strane ostala neispunjena i pokazala se lažnima. To potiče nove podjele i svađe, umjesto da suradnjom rješavamo probleme – zaključio je Marušić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!