Tko nije Bajsov poslušnik, može zaboraviti na pomoć Županije, kao da je novac kojim raspolaže njegov osobni!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZRINSKI TOPOLOVAC – HDZ-ov i HSLS-ov kandidat za župana Marko Marušić posjetio je općinu Zrinski Topolovac, a razgovor s tamošnjom načelnicom Jasnom Mikles Horvat ga je, kaže, iskreno rastužio, ali i razljutio.

-Župan na odlasku, Damir Bajs posljednji put je bio u ovoj tradicionalno poljoprivrednoj općini prije 4 godine.  U tom razdoblju Županija je ovdje investirala 0 kuna. U posljednje 3 godine, načelnica mu redovno, jednom mjesečno, šalje molbe za sastankom, ali nije dobila odgovor niti na jedan upit – kazao je Marušić, dodajući kako škola u Zrinskom Toplovcu ima 50-postotni rast djece u nastavi u zadnjih deset godina, ali unatoč tome nije dobila sredstva za energetsku obnovu

-Kako očekivati da će Damir Bajs odgovoriti na upite naše općine, a posjedujemo toliko veliki potencijal u pokretanju poljoprivrede i ostalog, kada već zadnjih godinu i pol odbija pozive iz zagrebačke središnjice Hrvatskih voda na suradnju – pita se načelnica Jasne Mikles Horvat.

-Iako su joj na raspolaganju, velika nepovratna sredstva Europske unije, županijska uprava nikako da pokrene projekt izgradnje vodovoda na području županije koji stoji već više od deset godina. Sve ovo je još jedna potvrda da su Bajsovi kriteriji za pomoć općinama i gradovima isključivo interesni i politički. Tko nije Bajsov poslušnik, može zaboraviti pomoć Županije, kao da je novac kojim raspolaže njegov osobni, a ne svih nas stanovnika Županije – zaključio je Marušić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!