Ministar Ćorić: Žao mi je što u mom mandatu od Župana nije bilo nikakve inicijative

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kandidat za župana Marko Marušić u Bjelovaru se susreo s ministrom gospodarstva i održivog razvoja Tomislavom Ćorićem. Marušić mu je u razgovoru prezentirao nacrt svog gospodarskog programa, ali i trenutačno stanje u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

U njihovom zajedničkom razgovoru Ministar je, govoreći o Bjelovarsko-bilogorskoj županiji sa žaljenjem rekao kako za njegova mandata u posljednje četiri godine od strane župana nije bilo nikakvih inicijativa prema ministarstvu i zato se nada da će Marušić, kao novi župan svojom energičnošću i znanjem, pokrenuti inicijative i dati novi zamah županijskom gospodarstvu.

Marušić je pak zahvalio ministru Ćoriću na potpori, obećavši da će kao župan – u sinergiji s ministarstvom i cijelom Vladom – stvarati uvjete za razvoj gospodarstva kako bi ostvarili najvažniji cilj a to je siguran posao za sve čime bi zaustavili iseljavanje i propadanje naše županije, informacija je iz stožera kandidata HDZ-a i HSLS-a za župana Bjelovarsko – bilogorske županije Marka Marušića.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!