Igor Jareš otkrio kakav Daruvar priželjkuje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Kao što smo na našem portalu i najavljivao u nekoliko navrata, Igor Jareš bit će SDP-ov kandidat za gradonačelnika Daruvara. On sam objavio je to ovih dana na svojoj službenoj Facebook stranici.

-Pred nama je predizborna utakmica u koju ulazim, kao kandidat SDP-a za gradonačelnika Daruvara, s velikom željom, energijom i vizijom našeg Daruvara, grada kojeg neizmjerno volim – poručio je Jareš, koji je sa sugrađanima podijelio vlastitu viziju Daruvara u budućnosti. Tako, među ostalim, navodi da Daruvar vidi kao grad otvorenosti i transparentnosti, grad kojima primarnu zdravstvenu zaštitu u zbilji, a ne samo na papiru, želi da grad bude digitaliziran u uslugama za sve građane, obrtnike i poduzetnike, daima modernu i organiziranu poljoprivrednu zadrugu i dr. Jareš navodi i planove vezane uz ravnomjerni razvoj svih prigradskih naselja, turizma, razvoj modernih tehnologija i sl.

-To je moja slika Daruvara, grada u kojem živim i za kojeg se nadam da će u njemu živjeti i moja djeca. I zato vam želim reći da nije važno koje ste nacionalnosti, vjeroispovijesti, kojoj stranci pripadate, jeste li mlađi ili stariji, nije važno kojeg ste spola. Jedino je važno da smo svi zajedno za Daruvar. Da nam svima interes bude boljitak našeg Daruvara – istaknuo je Jareš, koji je pozvao sve sudionike lokalnih izbora da u kampanji ostanu vjerni ideji svoga grada, da se suzdrže uvreda, da ostanu uljuđeni i tolerantni te da se nadmeću idejama, programima i konkretnim rješenjima.

Jareš je, inače, posljednje četiri godine političke vještine brusio kao član daruvarskog Gradskog vijeća, a posljednja dva mjeseca, otkako je s mjesta predsjednika odstupio Marijan Fila, vodi i daruvarsku organizaciju SDP-a. Po struci je stomatolog i vodi uspješnu privatnu praksu.

Uz Jareša, do sada je kandidaturu za gradonačelnika Daruvara najavio jedino još aktualni gradonačelnik Damir Lneniček (HDZ).


PODIJELI S PRIJATELJIMA!