SDP-ov Jareš apelira na zajedništvo i slogu sugrađana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zajedno za Daruvar – tim je sloganom SDP-ov Igor Jareš najavio kandidaturu za gradonačelnika Daruvara. Dat ću svu svoju snagu, energiju i mladenački žar da ostvarim sliku grada koju prezentiram, poručio je.

– Moja slika grada je da on bude grad otvorenosti i transparentnosti, da ima modernu i organiziranu zadrugu koja će unaprijediti poljoprivredu u našem gradu. Mi imamo hrabre i vrijedne ljude kojima trebamo pomoći. Grad ima novi i prošireni tehnološki park koji ćemo izgraditi pomoću novca iz Europske unije i u kojem ćemo razvijati nove ideje i nove industrije. Naš Daruvar je grad digitaliziran u svim svojim uslugama prema građanima, obrtnicima i poduzetnicima – iznio je svoju viziju.

Dodao je kako grad vidi s razrađenom turističkom ponudom i promocijom, s transparentnim javnim natječajima, ravnomjernim razvijanjem gradskih i prigradskih naselja te s primarnom zdravstvenom zaštitom koja se ne provodi samo na papiru. Kao najvažniji dio naglasio je zajedništvo, odnosno vjeru i slogu svih sugrađana bez obzira na njihovu naciju i porijeklo.

Na novinarsko pitanje Jarešu, koje su mu prednosti u odnosu na aktualnog gradonačelnika, HDZ-ovog Damira Lneničeka, Jareš odgovara:

– U ova tri mjeseca, već sad sam dao jako puno ovom gradu a i kroz svoj privatan posao, kroz sudjelovanje u sportskim zajednicama i udrugama, u komunikaciji s običnim građanima – naglasio je.

Predstavljanju kandidata prisustvovao je i predsjednik SDP-a Peđa Grbin. Na izborima se kandidiramo kako bi unaprijedili svoju sredinu, poručio je Grbin.

– Neadekvatna ulaganja u komunalnu strukturu, nedostatak pješačkih staza u prigradskim naseljima – to je ono što je u ove četiri godine stagnacije grad Daruvar doživio, a građanke i građani za to su vrijeme dobili samo izgovore – naveo je.

Sve do 16. svibnja pa naredne četiri godine vodit će me jedna misao i jedna ideja – za naš Daruvar, zaključio je Jareš na kraju predstavljanja svoje kandidature za daruvarskog gradonačelnika.

Portal Klikni.hr uskoro će objaviti rezultate ankete iz koje će biti razvidno kakve su mu šanse postati gradonačelnikom. (bb, stm)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!