U programu SDP-ove kandidatkinje sadržaji za mlade i stare, povratak zadrugarstva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – SDP je danas i službeno predstavio svoju kandidatkinju za gradonačelnicu Grada Bjelovara. Antoneta Đokić je odrasla i školovala se u Bjelovaru, a kao magistra ekonomije 14 godina radi u Gimnaziji Bjelovar gdje je voditeljica računovodstva.
– Između ostalog, Bjelovar vidim kao grad koji će imati Centar za mlade i koji će okupljati i poticati naše mlade da se kreativno razvijaju. Naime, u gradu su mladi više manje prepušteni sami sebi što nije u redu i prihvatljivo, to želimo promijeniti. U Hrvatskoj postoje brojni primjeri kako se to radi, a na nama je da odaberemo koji je primjer ispravan za naš grad. Osim toga, Grad mora napraviti iskorak u brizi za naše starije. Pritom ne mislim da Grad ne radi ništa na tom području, ali ne radi dovoljno dobro. Između ostalog, za starije su potrebni smještajni kapaciteti te kvalitetni sadržaji namijenjeni isključivo njima. Istaknula bih i poljoprivrednike gdje poticaji više nisu dovoljni. Potrebno je učiniti puno više i to kroz osnivanje Javne ustanove “Poljoprivredna zadruga” kojoj bi suosnivač bio i Grad Bjelovar – poručila je Đokić predstavljajući svoju kandidaturu u kojoj će uz nju stajati Domagoj Spačil kao njezin zamjenik.


Podršku Đokić dala je i SDP-ov kandidatkinja za županicu BBŽ Sandra Frčo.
– BBŽ te većina Gradova i Općina u kandidaturu izlazi s novim ljudima koji nose nove mogućnosti. Antoneta je odlučna, ustrajna, mlada žena koja je otvorena za nove ideje – kazala je Frčo.
Predstavljanju SDP-ove kandidatkinje za gradonačelnicu prisustvovao je i potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić. Poručio je da Đokić zna da grad nisu zgrade već ljudi, a njezin program, poručuje, to i potvrđuje.
– Kolegice Sandra Frčo i Antoneta Đokić najbolji su izbor za BBŽ i Grad Bjelovar – zaključio je Hajdaš Dončić. Podsjetimo, SDP u Bjelovaru na izbore izlazi samostalno pod sloganom “Novi ljudi, nove mogućnosti”. (D. Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!