Više županija prelazi na online nastavu, od ponedjeljka je i BBŽ među njima!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – S obzirom na epidemiološku situaciju, škole u desetak županija od ponedjeljak prelaze na online nastavu, potvrdio je danas na sjednici Vlade premijer Plenković. Po svemu sudeći, među njima će se naći i škole u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Naime glavna županijska epidemiologinja Vesna Grgić to je još jučer predložila županijskom Stožeru civilne zaštite.

-Smatramo da je to najbolje rješenje jer imamo potvrđenih slučajeva zaraze među učenicima, kao i učenika koji nisu bili na testiranju, no imaju simptome. Ako ne reagiramo na vrijeme, zaraza se vrlo brzo može proširiti – kazala nam je dr. Grgić.

Županijski Stožer civilne zaštite prihvatio je prijedlog struke, potvrdio je za naš portal bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

-Stožer civilne zaštite naše županije do sada je uvijek uvažavao mišljenje struke. U ovom trenutku stav je struke da se u našu županiji, kao i u nizu drugih, uvede online nastava zbog povećanja broja zaraženih. Stoga je Stožer donio takvu odluku i proslijedio je nacionalnom Stožeru – kazao je Bajs.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!