Broj novozaraženih koronavirusom u BBŽ ponovno u porastu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 70 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. 37 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 6 novooboljelih osoba s područja je grada Daruvara, po četiri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na područjima grada Grubišnog Polja i općine Šandrovac, po tri novozaražene osobe s područja su grada Čazme i općine Veliko Trojstvo, po dvije s područja su grada Garešnice i općine Rovišće, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Sirač, Kapela, Severin, Štefanje, Đulovac, Dežanovac, Končanica, Zrinski Topolovac i Velika Pisanica.

U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno su na liječenju 24 pacijenta zaražena koronavirusom. Na respiratoru nema pacijenata, a na opservaciji je 5 pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 925 osoba.

Podsjetimo, Njemačka je jučer na svoju listu regija rizičnih za putovanja zbog velikog broja oboljelih od koronavirusa stavila i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

-Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se svih propisanih nužnih epidemioloških mjera – poručuju iz Stožera.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!