Očekujemo u Skupštini sedam mandata i Marušića za župana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Mi smo lista ZA, konstruktivna za suradnju, a ne konflikte, rekao je jutros Dario Hrebak, bjelovarski gradonačelnik i predsjednik HSLS-a predstavljajući kandidate za Skupštinu Bjelovarsko-bilogorske županije.

-Kao kandidata za župana podupiremo Marka Marušića iz HDZ-a, a HSLS je okupio nezavisne načelnike i kandidate za načelnike kako bismo ušli u Skupštinu i ostvarili nekoliko ključnih ciljeva: pomogli poljoprivredu i turizam, uveli bilogorski doručak u bolnicu, škole i vrtiće, sagradili hladnjaču na prostoru sajma u Gudovcu, obnovili tržnice u svim gradovima, stvorili prvu transparentnu i digitalnu županiju u Hrvatskoj, rekao je Hrebak.

Očekuje biti treća snaga u županiji s pet do sedam vijećnika što bi im omogućilo sudjelovanje u vlasti i realizaciju zacrtanih ciljeva. – Konačan popis svih kandidata još nije završen, nećemo se natjecati baš za svako načelničko mjesto, ali ćemo liste imati u svim općinama i gradovima, rekao je Hrebak.

Mladom timu pomoći će i dva veterana s 20-godišnjim iskustvom, načelnici Velike Pisanice i Dežanovca Fredi Pali i Josip Stjepanović. Obojica će se zauzimati za pomoć županije gospodarstvu.

Kao poljoprivredni strateg predstavljen je Mario Puškarić, kralj češnjaka. Rekao je kako poljoprivrednici ne mogu toliko zaraditi koliko vlast može neracionalno potrošiti ilustrirajući to gradnjom bolnice za koju se plaća 70 posto viša cijena od projicirane. Zauzima se za preradu proizvoda u županiji jer će proizvođačima biti lakše plasirati proizvode, a u industriji će se zapošljavati više ljudi.

Igor Brajdić najavio je da će svako dijete tijekom školovanja zasaditi barem jedno stablo, a o vrijednost rada na zemlji treba učiti od vrtića organizirajući vrtove za vrtićance.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!