Za političare, a i od političara, nema odmora ni u Velikom tjednu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nema predaha za protagoniste političke utrke u BBŽ. Uskrsni blagdani nisu usporili njihove aktivnosti, upućuju se poruke, predstavljaju liste, bojaju pisanice, nose darovi.

Pogledali smo na Facebook profile ključnih stranaka i političara kako slave Uskrs.

Kao praktični vjernik, Marko Marušić iz HDZ-a uputio je vjersku poruku vrijednog sadržaja:

“Za naše grijehe probodoše njega, za opačine naše njega satriješe. Na njega pade kazna – radi našeg mira, njegove nas rane iscijeliše.” Iz. 53,5

Njegov stranački kolega, kandidat za gradonačelnika Bjelovara Zoran Bišćan bio je prezaposlen. Vlastitim rukama bojao je pisanice, slagao uskrsne pakete za potrebite.

Aktualni župan Damir Bajs uputio je čestitke preko medija, a na osobnom profilu pohvalio se intervjuom u Nacionalu i županijskim mjerama za pomoć poljoprivredi. Da bi stigla do što većeg broja ljudi, objavu je dodatno platio.

Na stranačkom pak profilu kao da su još u tijeku parlamentarni izbori jer se objave odnose na kritike Vlade HDZ-a i pohvale Restart koaliciji.

SDP-ova kandidatkinja za županicu Sandra Frčo s kolegama iz stranke snimila je video čestitku svim građanima u povodu Uskrsa nakon što je sugrađanima dijelila na cvjetnicu maslinove grančice.

S maslinovim grančicama počelo je i završilo uskrsno djelovanje Dubravke Dragašević iz Domovinskog pokreta koja se na Veliki tjedan povukla u privatnost i pustila simpatizere da blagdane provedu bez političkih poruka.

Za Darija Hrebaka nema odmora, on je u subotu u 9 sati predstavio svoju listu za Županijsku skupštinu, a na Facebooku, gdje je među aktivnijim političarima, uglavnom samo o uspjesima Grada i njegovih suradnika. Uskrsnu čestitku, poput Bajsa, uputio je preko lokalnih medija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!