Doznajte tko su i kakvi su kandidati koji žele voditi vaš grad i županiju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Uoči lokalnih izbora u Hrvatskoj, početkom svibnja, dvije vodeće medijske kuće u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji – Alfa radio i portal Klikni.hr organizirat će sučeljavanje kandidata za čelna mjesta u jedinicama lokalne samouprave, odluka je sa zajedničkog kolegija urednika i nakladnika najslušanijeg radija i vodećeg političkog portala središnje Hrvatske.

Pod radnim naslovom „Javnost ima pravo znati“, na dvije medijske platforme predstavit ćemo ključne protagoniste izborne utakmice uz live video prijenose na društvenim mrežama i portalu Klikni.hr te sažecima na Alfa radiju.

Za tu prigodu obnavlja se najsuvremeniji studio iz kojeg će slika i ton u besprijekornoj produkciji stizati do tisuća gledatelja, slušatelja i čitatelja.

Urednici i novinari naše dvije redakcije pripremaju niz novosti za sučeljavanja kandidata u popodnevnom terminu koja neće biti dulja od sat vremena, a koja prije svega trebaju pomoći biračima izabrati najboljeg gradonačelnika ili župana.

Kandidati će odgovarati na pitanja novinara, ali i međusobno voditi dijalog pa i odgovoriti na upite naših slušatelja/čitatelja.

Uskoro ćemo objaviti podrobnije informacije o projektu, pravila te termine. Kandidati, pripremite se za ugodna i neugodna pitanja jer na sve treba imati odgovor. Javnost ima pravo znati – sve.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!