Svi odreda u jednom su složni – sučeljavanja mora biti!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Svih petero dosad poznatih kandidata za gradonačelnika Bjelovara spremno je odazvati se sučeljavanju koje će uoči lokalnih izbora organizirati dva vodeća medija u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji – Alfa radio i portal Klikni.hr. Iako im se izborni programi i stavovi o različitim temama poprilično razlikuju, kad je riječ najnovijem izazovu koji je postavljen pred njih, svi su suglasni – sučeljavanja mora biti.

-Mislim da je to dobro za demokraciju i sam grad i apsolutno sam spreman i na taj način podsjetiti građane na sve učinjeno u protekle četiri godine i najaviti nove projekte. Jer, najbolje z Bjelovar tek dolazi – kazao je aktualni gradonačelnik Dario Hrebak, dodajući kako se nada da će se pozivu na sučeljavanje odazvati više kandidata. Istome se nada i kandidat za gradonačelnika iz redova HDZ-a Zoran Bišćan.

-Izvrsna je to prilika da još jednom predstavimo svoj program i sebe. Neka građani čuju što imamo za kazati i neka izaberu – poručuje Bišćan, dodajući kako je spreman i za eventualna pitanja protukandidata jer je, kaže, otvoren za komunikaciju sa svima.

Sučeljavanje ne planira propustiti ni bjelovarska uzdanica Domovinskog pokreta Dražen Medved.

-Naravno da sam spreman doći i bilo bi mi drago kad bismo se svi skupili. Mislim da sučeljavanje ne bi imalo smisla da nas je samo dvoje ili troje. Isto tako se nadam da će rasprava biti korektna, da neće biti napadanja. No, uvijek sam za to da kažemo ako mislimo da nešto nije u redu te da istaknemo važno iz svojih programa – kaže Medved.

Istom se nada i kandidatkinja za gradonačelnicu stranke Centar Danijela Hajdinjak Prihić koja drži da je svaka prilika za predstavljanje programa dobrodošla, prvenstveno jer su aktivnosti za pojedine kandidate u ovoj kampanji ograničene zbog epidemioloških mjera.

-Tu je aktualni gradonačelnik u prednosti jer je stalno u medijima, dok primjerice ja tek ulazim u politiku, tek se predstavljam ljudima i ovo je dobar način da me ljudi upoznaju – kaže Hajdinjak Prihić, dodajući kako je strahuje niti od eventualnih pitanja protukandidata, ali ni čitatelja i slušatelja jer, kaže, zbog njih i jest u kampanji.

Sučeljavanju s protukandidatima se veseli i SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Antoneta Đokić.

-Definitivno sam sprema na to i vjerujem da je to odličan način da nas naši sugrađani sve bolje upoznaju te da im predstavimo programe s kojima ulazimo u kampanju. Otvorena sam za sva pitanja – poručuje Đokić.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!