Hvala Grubišnopoljcima, zajedno možemo do pobjede!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kandidat HDZ-a i HSLS-a za župana BBŽ Marko Marušić, komentirao je rezultate jučer objavljene ankete agencije Vectura za grad Grubišno Polje u kojoj je preuzeo vodstvo za jedan postotak ispred aktualnog župana Damira Bajsa.

-Hvala građanima Grubišnog Polja na potpori i povjerenju. Ovaj rezultat samo me još više obvezuje jer znam da ga ne bi bilo bez Vaše potpore. Trudit ću se zaslužiti povjerenje i onih koji me još nisu dovoljno upoznali, kako u Grubišnom Polju tako i širom naše županije – poručio je Marušić, dodajući kako je pred njim još puno obveza.

-Svima omogućiti siguran i bolje plaćen posao jer samo tako možemo zaustaviti iseljavanje, osigurati prodaju poljoprivrednih proizvoda naših proizvođača jer samo tako možemo oživjeti sela, završiti i dobro opremiti županijsku bolnicu bez dodatnog zaduživanja građana, završiti brzu cestu Zagreb – Bjelovar i obnoviti županijske ceste. Jednom riječju podići županiju iz društva najnerazvijenijih gdje se danas nezasluženo nalazi.  Jer mi smo vrijedni i sposobni ljudi, a naš kraj ima sve preduvjete za snažniji iskorak. Hvala i mom kolegi, gradonačelniku Grubišnog Polja, Zlatku Mađeruhu. Bez njegove snažne potpore moj rezultat sigurno ne bi bio ovakav jer on u borbi za gradonačelnika uvjerljivo vodi u odnosu na svoje protukandidate – zaključio je Marušić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!