Novi obrat u bjelovarskom SDP-u, smijenjen povjerenik Prstec!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nastavljaju se previranja u bjelovarskom SDP-u. Na jučerašnjoj sjednici Županijskog odbora tako je donesena odluka o smjeni povjerenika za Bjelovar Stjepana Prsteca. Potvrdio nam je to prvi čovjek županijske organizacije stranke Damir Đuran.

-Na žalost, g. Prstec se nije snašao u toj ulozi, organizacija nije najbolje funkcionirala otkako ju je on preuzeo. Kako su izbori blizu, za samo mjesec dana, zaključili smo kako ne možemo više čekati da se on uhoda te smo donijeli odluku da nova povjerenica bude Sandra Frčo – kazao nam je Đuran koji drži kako će Frčo odlično odraditi taj zadatak jer je, kaže, i do sada odrađivala velik dio posla u bjelovarskoj organizaciji.

-Vjerujem kako je to neće omesti u kampanji za županicu te kako će svojim angažmanom pomoći i našoj kandidatkinji za gradonačelnicu Bjelovara Antoneti Đokić. Naime, nekako nam je u dosadašnjoj promociji kandidata po gradovima, Bjelovar bio najslabije zastupljen i krajnje je vrijeme da promijenimo – zaključuje Đuran.

Za izjavu vezanu uz najnoviji bjelovarski obrat zamolili smo i smijenjenog Stjepana Prsteca, no on nije bio raspoložen za komentare.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!