Hrebak i Brajdić po novi mandat s vrtićem za 300 kuna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U sljedećem mandatu cijena vrtića koju plaćaju roditelji bit će 300 kuna, u budućnosti će on biti besplatan, glavna je predizborna poruka dvojca iz HSLS-a za gradonačelničko mjesto i njegova zamjenika u Bjelovaru Darija Hrebaka i Igora Brajdića.

Objava kandidature u Korenovu nije slučajna, tamo grad planira svoj glavni projekt – Bjelovarske terme, ali ta lokacija nije odabrana samo zbog toga. Na tom prostoru, kako je rekao Hrebak, Gradu će država darovati 83 hektara zemljišta na kojem će niknuti najveća poduzetnička zona u ovom dijelu Hrvatske, u neposrednoj blizini brze ceste koja iz Zagreba stiže do Bjelovara, realno, do kraja 2023.

-Tako ćemo ostvariti punu zaposlenost u gradu, a to znači da će svatko tko želi raditi imati posao, rekao je Hrebak.

Igor Brajdić, Hrebakova desna ruka i kandidat za zamjenika gradonačelnika, naglasio je da je Bjelovar siguran, miran i čist grad, a bit će i zelen nakon uređenja svih planiranih pješačkih i biciklističkih staza, a pogotovo nakon micanja kamionskog prometa iz središta grada.

HSLS u kampanju ulazi sa sloganom: za Bjelovar najbolje tek dolazi jer mi ispunjavamo obećanja. Brojni su uspjesi sadašnje administracije koju su kandidati istaknuli, brojni projekti su pripremljeni i čekaju natječaje za financiranje iz europskih fondova. Među manje poznatim je svakako i budući studentski dom jer Bjelovar postaje grad u kojem se obrazuju akademski građani.

Hrebak je obećao pozitivnu kampanju, na napade se ne želi osvrtati iako je upozorio „političare koji dolaze u Bjelovar jednom u četiri godine, pred izbore, da se pristojno ponašaju i ne lijepe kriminalne atribute sadašnjoj upravi“.

HSLS na izbore u gradu ide samostalno sa svojim kandidatima i listom, za Županijsku skupštinu sa svojom listom, a za župana podupiru Marka Marušića (HDZ).


PODIJELI S PRIJATELJIMA!