HDZ prvi prikupio dovoljan broj potpisa za lov na gradonačelničku fotelju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Subota, koju su političke stranke iskoristile za prikupljanje potpisa, najviše je na ruku išla HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Bjelovara Zoranu Bišćanu. Naime, Bišćan je najbrže, u samo jednom danu, uspio prikupiti potrebnih 900 potpisa koji su danas, kako slijedom događaja i priliči – predani u Gradsko izborno povjerenstvo Grada Bjelovara. Bišćan i njegov tim nisu skrivali zadovoljstvo što im je za dovoljan broj potpisa trebao tek jedan dan.

– Sada se možemo opušteno prepustiti predstojećim političkim aktivnostima. Prikupljeni potpisi dokaz su jedne sinergije naše stranke, ali i sinergije koju imamo s našim sugrađanima. Naš fokus su obitelji, demografska obnova, gospodarski rast i zdravstvena zaštita. Zahvaljujem svim članovima naše stranke, svim Bjelovarčankama i Bjelovarčanima koji su mi dali podršku. Svi zajedno idemo za Bjelovar do pobjede – rekao je Bišćan dodavši da se takvoj brzini prikupljenih potpisa ipak nije nadao.

Miro Totgergeli, predsjednik ŽO HDZ-a BBŽ i saborski zastupnik naglasio je da je HDZ najveća stranka u županiji i da je zbog toga jasno da imaju najviše kandidata za gradonačelnike, načelnike, ali i svog kandidata za župana. – U središtu naše županije, gradu Bjelovaru gdje je trebalo skupiti najviše potpisa, prvi smo krenuli s predajom kandidature. Mislim da smo time pokazali da smo snažni, jaki i da možemo ovu kampanju odraditi najbolje – istaknuo je Totgergeli.

Podršku Bišćanu na predaji potpisa došla je dati i Ivana Djedović iz HDS-a. – Drago mi je da smo se dogovorili i da podržavamo gospodina Bišćana kao zajedničkog kandidata za izlazak na lokalne izbore u Bjelovaru. Vjerujemo da će svi prikupljeni glasovi rezultirati i dobrim izlaskom i rezultatom na izborima – rekla je Djedović.

Odazivom Bjelovarčana zadovoljan je i kandidat HDZ-a za župana BBŽ Marko Marušić.

– S obzirom na epidemiološku situaciju sigurno da smo zadovoljni što smo u jednom danu uspjeli prikupiti dovoljan broj potpisa. To sigurno pokazuje našu stranačku snagu. Tijekom idućeg tjedna skupit ćemo potpise i za moju kandidaturu za župana BBŽ – najavio je Marušić.

Potpisi su predani, HDZ je svoju dužnost napravio pa sada, kako Bišćan kaže, mogu nastaviti s ostalim političkim aktivnostima, kojih će, svakim novim korakom do izbora, zasigurno biti sve više.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!