Poticanjem proizvodnje i poljoprivrede osigurat ćemo radna mjesta, samo tako naša županija može krenuti naprijed!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Moj glavni cilj su sigurna radna mjesta, puna zaposlenost i veći životni standard. Uz mjere i potpore Ministarstva poljoprivrede, ali i dodatne mjere Županije iz mog programa, poljoprivrednicima naše županije pružit ćemo snažniju podršku kako bi osigurali prodaju njihovih proizvoda – poručio je kandidat za župana Marko Marušić obilazeći poljoprivrednike Bjelovarsko-bilogorske županije s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković.

Obišli su i pogon tvrtke Zdenka, ali i poduzetnicu Danijelu Lukić i njezinu obitelj.

Ova radišna obitelj bavi se proizvodnjom rakije i likera. Marušića je impresionirao podatak da su pogon pokrenuli sami. Posjetio je i OPG Maria Puškarića koji se bavi proizvodnjom žitarica i povrća, od malog OPG-a postao je jedan od eminentnih proizvođača povrća i jedini proizvođač cikorije u Hrvatskoj.

-Samo poticanje realnog sektora, proizvodnje i poljoprivrede, potiče ukupnu poslovnu aktivnost i osigurava radna mjesta. A kad svi budemo sigurni za radna mjesta i kad svi koji žele raditi budu imali posao koji jamči bolji standard, tada će  se naša županija odlijepiti sa začelja i krenuti prema naprijed. U suprotnom ćemo i dalje tapkati u mjestu u društvu najnerazvijenijih županija – zaključio je Marušić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!