Marušićeve glavne poruke na plakatima, gdje su izborni programi ostalih kandidata?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz izbornog stožera HDZ-ovog i HSLS-ovog kandidata za bjelovarsko-bilogorskog župana pohvalili su se kako su u Bjelovaru na tri citylight površine – kod Interspara, učeničkog doma i stare vojarne postavili izborne plakate s ključnim Marušićevim porukama građanima.

-U idućim danima biti će postavljeni i svi ostali plakati diljem županije, a pratit će ih i isti vizuali na društvenim mrežama i elektroničkim publikacijama. Njihovim objavljivanjem kandidat za župana Marko Marušić ulazi u zadnjih deset dana iznimno sadržajne pred kampanje – poručili su iz stožera.

Osim vizuala kojima dominiraju snažne i jasne poruke, dodaju, ovoga tjedna na rasporedu je i službeno predstavljanja kandidature Marka Marušića, njegove zamjenice Marije Jungić, njegova tima i glavnih podupiratelja.

-Među njima su gradonačelnici svih gradova naše županije, bez obzira na stranačku pripadnost i većina načelnika. Ni približno snažnom potporom prilikom službenog predstavljanja nije se mogao, niti će se moći pohvaliti niti jedan kandidat za župana. Komunikacijske poruke na vizualima koje će od danas pa tijekom slijedećih nekoliko dana objavljivati Marušićev stožer, snažne su i jasne, te koncipirane temeljem unaprijed pomno analiziranim stavovima i potrebama građana naše županije, na kojima je temeljen i izborni program. Izborni program sastojat će se od kratke analize stanja i konkretnih mjera za oporavak. Njihov glavni cilj su sigurna radna mjesta, puna zaposlenost u Županiji, bolji životni standard, značajne investicije u proizvodnju i snažna potpora županije lokalnoj poljoprivredi. To je jedini mogući put za uspješan iskorak naše županije iz društva najnerazvijenijih županije u Hrvatskoj u kojem smo se našli tijekom 20 godina vlast župana na odlasku – kažu u stožeru.

Marušić i njegov tim, dodaju, spremni su za sučeljavanje programa s ostalim kandidatima, međutim zbunjuje da nitko od njih još niti jednom riječju nije spomenuo svoj program za četverogodišnje razdoblje, a kamoli ga predstavio javnosti.

-Usporedo sa svim ovim aktivnostima Marušić dnevno obilazi teren, druži se sa građanima, osluškuje njihove probleme, promišlja zajedno s njima o rješenjima, predstavlja svoj program. Onima koji učestalo prate Marušićeve predizborne poruke stožer zahvaljuje na tome, ostale poziva da se uključe, jer čvrsto vjeruje da će Marušić svojim poštenjem, svojim iskrenim i otvorenim pristupom, svojim znanjem i vještinama, svojom energijom, uz pomoć svog tima i u zajedništvu sa svim gradonačelnicima i načelnicima, sa svim građanima županije zaslužiti vaše povjerenje na izborima u svibnji – poručuju iz stožera.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!