Marušić i Marija Jungić odlučni podignuti županiju s dna i učiniti je uspješnom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marko Marušić, kandidat za župana ispred Hrvatske demokratske zajednice i HSLS-a zajedno sa zamjenicom Marijom Jungić, u pratnji stranačkih kolega predali su Županijskom izbornom povjerenstvu 5000 potpisa građana za svoju kandidaturu.

Marušić je zahvalio brojnim volonterima koji su skupljali potpise i posebno građanima koji su im dali povjerenje za promjenu na čelu županije koja po svemu zaslužuje bolje. Uvjeren je da zajedno s Marijom može voditi BBŽ napretku koji žitelji županije zaslužuju.

Marušić je ujedno i nositelj liste HDZ-a na županijsku skupštinu, koju su također predali uz nazočnost predsjednika ŽO HDZ-a Mire Totgergelija. Naglasio je koliko kvalitetnih ljudi ima na listi, da su tu gradonačelnici i načelnici većine gradova i općina u županiji, sve dokazane osobe iza kojih stoje sjajni rezultati. – Bez lažne skromnosti mogu reći da imamo najkvalitetnije ljude kao kandidate za vijećnike naše Županijske skupštine, rekao je.

Miro Totgergeli je podvukao kako je napokon došao kraj 20 godišnjoj vladavini aktualnog župana koji nije bio u stanju pokrenuti županiju, već je ona na začelju u Hrvatskoj po brojnim pokazateljima.

Na pitanje kako to da je na listi za Skupštinu i Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme, bivši član HSS-a koji se spominjao kao Hrebakov adut, Totgergeli je odgovorio da je HDZ s njim dulje vrijeme u koaliciji i da je sam procijenio kako je za njega i njegov grad najbolje da u Skupštinu uđe s ove liste.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!