Župan na odlasku, kralj lažnih obećanja i preplaćenih projekata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Još jedno predizborno obećanje – gradnja distribucijskog centra za voće i povrće u Gudovcu – stiglo nam je od župana na odlasku Damira Bajsa. Projekt je to koji snažno podržavamo, jer je dio našeg programa, priopćio je HDZ Bjelovarsko-bilogorske županije.

Međutim, pitamo župana na odlasku zašto je čekao dvadeset godina. Druge županije dovršavaju svoje centre za skladištenje, a naša još uvijek nije niti predala projekat. Zašto župan na odlasku ljudima ponovno maže oči dva tjedna prije izbora, a znamo da za Centar nije prstom mrdnuo, nego da je s ministricom poljoprivrede o tome razgovarao Marko Marušić.

Zašto Bajsova cijena takvog centra za skladištenje iznosi 380 milijuna kuna, dok se u Osijeku dovršava regionalni centar za područje Slavonije po cijeni od 60 milijuna kuna, a Radimir Čačić najavljuje kako će u svojoj županiji graditi sličan centar za deset puta manji iznos od ovog koji najavljuje Bajs.

Sudeći prema najavljenoj cijeni i Bajsovim strogo predizbornim razlozima spominjanja ovog projekta, Župan na odlasku, polako ali sigurno postaje kralj lažnih obećanja i preplaćenih projekata.

DA distributivnim centru, NE fantomskim i preplaćenim projektima, stoji na kraju reagiranja koje je potpisao tajnik ŽO HDZ-a BBŽ Silvestar Štefović.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!