Biramo između Bajsa, koji nam nudi ostanak u društvu najnerazvijenijih, i Marušića, koji zagovara ubrzani razvoj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iz izbornog stožera kandidata HDZ-a i HSLS-a za bjelovarsko-bilogorskog župana Marka Marušića oglasili su se novim priopćenjem koje prenosimo u nastavku.

Nakon predaje potpisa za  kandidaturu, župan na odlasku, Damir Bajs izjavio je:

 “Ja se borim rezultatima, a neki drugi koji su došli odjednom i niotkud lažima i plakatima”

Sad više nema dvojbe, župan na odlasku potpuno  je izgubio kompas.

Tvrdnjama da se bori rezultatima, a naša županija je među najnerazvijenijima u Hrvatskoj, pokazuje da se dosadašnji župan nije spreman suočiti s katastrofalnim posljedicama svog 20 godišnjeg upravljanja i da više ne živi u realnom svijetu.

Brine i njegov pogled na mlade kandidate i njihove nove ideje.  Za njih kaže da su došli odjednom i niotkud.

Pa zar i on prije 20 godina nije došao odjednom i niotkud.

Međutim, najviše od svega brine kad čovjek koji nas je doveo u društvo najnerazvijenijih županija, bez imalo samokritike kaže da zna kako se vodi županija i da će ju voditi kao i do sada.

Svakakvih je političara bilo po Hrvatskoj, ali da je netko, nakon 20 godina vlasti županiju doveo u društvo najnerazvijenijih, da obećanje građanima da neće ništa mijenjati i da će ju zadržati među najnerazvijenijima i od građana za to traži novi mandat, e to je presedan u hrvatskoj političkoj povijesti.

Izbor koji je pred nama je jasan, biramo između Damira Bajsa koji nam nudi ostanak u društvu najnerazvijenijih županija i Marka Marušića koji zagovara ubrzani razvoj, sigurna i nova radna mjesta, bolje plaće i iskorak prema vrhu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!