Marko Marušić, kandidat HDZ-a i HSLS-a, kampanju započeo nogometom u Gudovcu i belom s Hrebakom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kakav neobičan početak kampanje! Dok su se neki gurali s bakicama na tržnici i smetali im pri nabavci grincajga, Marko Marušić, kandidat HDZ-a i HSLS-a za župana Bjelovarsko-bilogorske županije, službenu kampanju započeo je u Gudovcu, na nogometnom igralištu utakmicom Lastinih veterana (iako su svi s kosom na glavi i s malo sijedih).

U dva poluvremena po 20 minuta Markov tim dobio je 11-9 i tako možemo reći da je Marko startao u kampanju pobjedom kako će je i završiti, bodrilo ga je brojno društvo nakon utakmice.

U prostorije NK Laste u Gudovcu nakon skupa potpore kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Davoru Filipoviću, stigao je i Dario Hrebak, Marušićev prijatelj i suigrač koji nije stigao zaigrati, ali se priključio na grahu i obveznoj partiji bele.

Tomislav i Dario, protivnici u beli i nekad suigrači u Lasti, nisu se mogli načuditi kako političare ide karta. Iako su „glasači“ poveli, na kraju su morali priznati poraz, „ne zbog znanja, nego sreće“, kako su morali priznati.

Hrebak ovog puta nije igrao s otvorenim kartama kao u promidžbenom spotu, a zvao je dosta hazarderski jer „ima suigrača koji mora imati nešto i s kojim ne može izgubiti“.

U opuštenom prvosvibanjskom druženju uz grah proteklo je podne u Gudovcu, uz razgovore s dojučerašnjim suigračima i budućim glasačima na izborima. Marušić i Hrebak dobili su naputke za kampanju i vrijeme nakon pobjede od „običnih“ ljudi, kolega i sugrađana koji nisu tražili ništa posebno, osim promjene na čelu županije i način upravljanja njome baš po otvorenom modelu kako gradonačelnik Bjelovara vodi grad. Znači, uvid svih u troškove i financiranje najvažnijih projekata dostupnim novcem iz EU fondova umjesto nepotrebnim kreditima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!