HSLS na izbore izlazi sa 16 lista, kandidatom za gradonačelnika i četvero načelnika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon desetak godina, HSLS je „oživio“ i aktivirao članstvo u nizu općina i gradova Bjelovarsko-bilogorske županije. Na ove izbore izlaze s listama za vijeća u 15 općina i gradova, s partnerima imaju listu za Županijsku skupštinu, a uz Daria Hrebaka, aktualnog bjelovarskog gradonačelnika i kandidata za novi mandat na čelu grada, imaju u kandidate za načelnike u četiri općine. U Velikom Trojstvu u utrku je krenuo Marko Kutanjac, u susjednom Šandrovcu Tomislav Fleković, u Zrinskom Topolovcu Slavko Došen, a u Velikom Grđevcu Doroteja Moguš. Recept za djelovanje imaju.

-HSLS je u protekle četiri godine u Bjelovaru pokazao što zna, a sada to želimo preslikati na ostatak županije. Smatram da dobre projekte kakve smo realizirali u Bjelovaru možemo preslikati i u drugim gradovima i općinama – uvjeren je predsjednik HSLS-a Dario Hrebak, dodajući kako su otvoreni za suradnju sa svima koji imaju sličan način razmišljanja i djelovanja. Kao dobar primjer ističe i Grešnicu gdje stranka, baš kao i u Bjelovaru, surađuje s HDZ-om.

-Rezultati toga se vide. Bjelovar i Garešnica su rekorderi prema povlačenju europskih sredstava. Vjerujemo kako jednako uspješne mogu biti i druge sredine. Posebno mi je drago što smo oživjeli HSLS u Daruvaru i Čazmi, a odlučili smo podržati i načelnike koji nisu članovi naše stranke, ali su nam se pridružili na listi za Županijsku skupštinu, Fredija Palija iz Velike Pisanice i Josipa Stjepanovića iz Dežanovca. Imamo zajednički cilj, a to je da djelujemo za dobrobit županije i da nas budući župan bolje čuje – kaže Hrebak.

Kad je riječ o ljudima na HSLS-ovim listama po općinama i gradovima te kandidatima za načelnike, Hrebak ističe kako je riječ uglavnom o mladim ljudima koji su se već dokazali poslovno i privatno. Što je najvažnije od svega, oni, kaže Hrebak, imaju veliku želju i volju mijenjati stvari na bolje.

-Riječ je o mladim ljudima koji su vrlo odgovorni, imaju potrebna znanja i sposobnost na nastave djelovati na dobrom putu koji su pripremili dosadašnji načelnici općina. Neka mi oni ništa ne zamjere, ja ih zaista poštujem i mislim da su u svojim mandatima napravili puno dobrih stvari, no vrijeme je za promjene i mlade ljude koji imaju više energije i elana – kaže Hrebak, dodajući kako svojim favoritima, ali i svima drugima koji su spremni podržati dobre ideje stoji maksimalno na raspolaganju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!