Nakon četiri Hodakova mandata, Đulovac dobiva novog načelnika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐULOVAC – Nakon četiri mandata Drago Hodak (HDZ) odlazi s mjesta načelnika Đulovca. Na ovim se izborima za tu funkciju nije niti kandidirao, a nada se da će ga pamtiti po početku Sportsko-rekreacijskog centra s akumulacijskim jezerom za što se krenula raditi dokumentacija, ali i po vrtiću. Gradnja sedam i pol milijuna kuna vrijednog vrtića Sunce je pri samom kraju, a prema ugovoru bi radovi trebali biti gotovi do prvog lipnja.

-Izvođači uvjeravaju da će to biti tako i gotovo. Vjerujem da smo time dobili jedan reprezentativan dvoetažni objekt koji će imati ogromnu ulogu u predškolskom odgoju, ali ne samo i u njemu jer je ondje predviđena i kuhinja i sve što ide uz vrtić – navodi Hodak.

Ponosan je Hodak i na to što svojim Đulovčanima nije izbijao novac iz džepova raznim naknadama.

-Pokušao sam kao političar biti što skromniji, a s druge strane što manje opteretiti stanovništvo i na to sam ponosan jer smo mi valjda jedina općina koja ne naplaćuje komunalnu naknadu. Netko kaže da ukida prirez, a mi ga nikada nismo ni imali. Nema ni grobnih naknada – ističe Hodak.

Onome tko će nakon njega doći u načelničku fotelju pak, kaže, ostavlja nekoliko spremnih projekata. Tko će g naslijediti znat ćemo uskoro. Spomenimo kako za dužnost načelnika Đulovca konkuriraju četiri kandidata – dosadašnji Hodakov zamjenik Tuna Ivić (HDZ), Anđelko Kolić (DB NL), Sebastija Simonović (nez) i Ivan Šilar (DP). Inače, osim Hodaka, u mirovinu se povlače i načelnici Sirača i Štefanja, Branimir Miler i Ivo Emić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!