Zaposlenici Sajma prozivaju Bajsa i njegove menadžere za manipulacije i zloporabe

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Župan Damir Bajs zlorabi sajamski prostor za vlastitu promidžbu „kompatibilnih“ koalicija dok je s druge strane dugogodišnjim djelatnicima koji su godinama osmišljavali i jačali sajamske manifestacije zabranjen prilaz sajamskom prostoru, stoji u očitovanju skupine nezadovoljnih zaposlenika gudovačkog Sajma našoj redakciji.

Za Bajsa tvrde za je „sajamski prostor oskrnavio prodajom vitalnog dijela koji nema cijenu za iznos koji nije vrijedan spomena“. Pri tome vjerojatno misle na prodaju više od 20 tisuća kvadrata s infrastrukturom tvrtki Tonija Raiča za iznos od 1,1 milijun kuna.

„Najnovijom akvizicijom u vidu managera na Sajmu, Damir Bajs bacio je nas je desetljeće unatrag“, navode zaposlenici i optužuju ga za politikantstvo i manipuliranje skupinama koje ga godinama podupiru.

Dopis su poslali našoj redakciji jer za Bajsa tvrde da je ovladao tiskanim i elektronskim lokalnim medijima „čiji je isključivi zadatak stvarati objave koje veličaju lik i djelo nalogodavca i blaćenje svojih neistomišljenika“.

Osim sumnjive prodaje velikog prostora, zaposlenici upozoravaju i na zaposlenika Sajma M.K. kojeg su djelatnici posljednjih nekoliko godina viđali samo nakratko, tijekom sajamskih priredbi, a sve to vrijeme uredno je primao plaću.

Pitaju i što je nekoliko milijuna kuna koje je Bjelovarski sajam primio za manifestacije koje nije održao i za koje izlagači traže povrat, a riječ je o domaćim, ali i stranim tvrtkama.

Priložili su i odluku Sajma kojom se stavljaju na minimalac i kojom im se zabranjuje ulazak u objekte.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!