Hrebak: Umjesto političara premazanih svim mastima podržavam mladog čovjeka koji je u tri mjeseca okupio sve!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vidim da mnogima još nije jasno zašto toliko podržavam Marko Marušić u ovoj kampanji. Neki misle da je to dug prema Plenkiju, drugi da je to dug prema lokalnom HDZ-u, treći bezobrazniji govore da je HSLS žetončić HDZ-a pa to moramo odraditi, iako je HSLS na ovom izborima i za grad i za županiju SAMOSTALNO ostvario možda i najbolji rezultat ikada.
Naravno, svi su fulali kao i obično. Jučer smo imali skup podrške na vrhu Bilogore, na Kamenitovcu, obojici Marka, Marku Marušiću za župana i Marko Kutanjac iz HSLS za načelnika Općine Veliko Trojstvo. Zar je doista tako teško zaključiti da nema tu nikakvog prikrivenog interesa, da to nema veze s HDZ ili HSLS, već da ih oboje podržavam jer su sjajni novi mladi ljudi, istih vizija, modela upravljanja javnim resursima, baš kao što to činimo Igor Brajdić i ja u Bjelovaru zadnje 4 godine.
Generacijski smo isto tako bliski, dijelimo slične političke vrijednosti. Imamo drugačije gledanje na politiku od naših političkih suparnika. I na kraju ništa manje važno, podržavam ih jer su moji prijatelji i lakše će mi biti surađivati s njima na važnim projektima za razvoj grada i županije nego s nekim drugim starijim političarima premazanim svim mastima koji samo gledaju kako će ti negdje podmetnuti neki klip.
Svi ostali koji navijaju za drugu stranu i pokušavaju u zadnjim trenucima kampanje peglati nečiji PR, moraju se zapitati kako to da je jedan mladi dečko, gotovo nepoznat, u svega tri mjeseca postao pravo osvježenje za lokalnu političku scenu, uspio ujediniti godinama razjedinjeni HDZ, okupiti sve gradonačelnike i većinu načelnika i rezultatom nadmašiti starijeg i iskusnijeg kolegu. Doista, neki se tabori trebaju zamisliti. Nije sve u novcu i blještavom PR-u.
No, pustimo druge,
dečki, sretno u nedjelju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!