Bit ću župan svim građanima, bez obzira na političke boje i svjetonazore!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marko Marušić novi je župan Bjelovarsko-bilogorske županije. U svom prvom obraćanju javnosti nakon velike izborne pobjede, u društvu svoje zamjenice Marije Jungić i članova HDZ-a i drugih partnera, Marušić je prije svega zahvalio građanima koji su izašli na izbore, s posebno onima koji su mu poklonili povjerenje.

-Ova tri mjeseca sigurno nisu bila laka, ali stvorila se jedna dobra, pozitivna energija, županiju smo uspjeli obići uzduž i poprijeko, upoznali smo puno divnih ljudi, dobili smo puno dobrih ideja, puno sam toga naučio, i ono što želim svakako poručiti da želim biti župan svih naših građana, bez obzira na političke boje i bez obzira na neki naš drugačiji svjetonazor – kazao je Marušić koji je zahvalio svojoj stranci i svim ostalim partnerima.

-Želim se zahvaliti i svim našim gradonačelnicima i načelnicima koji su mi sve ovo vrijeme dali potporu i jako se veselim našoj budućoj suradnji jer ono što smo cijelo vrijeme ove naše kampanje prezentirali je da je samo zajedničkom suradnjom župana, gradonačelnika i načelnika te u suradnji sa Vladom mi možemo našu županiju pokrenuti iz društva najnerazvijenijih. Zahvaljujem se i gospodinu Bajsu na svemu onome što je napravio do sada za našu županiju, želim mu svako dobro. Sve vas još jednom najsrdačnije pozdravljam, zahvaljujem se svima što ste došli u toliko velikom broju dati mi ovu potporu . moje srce je danas preveliko, svako dobro vam želim. Mi ćemo još danas malo profeštati, ali sutra ćemo zasukati rukave i krećemo naprijed u boljitak naše Bjelovarsko-bilogorske županije – poručio je Marušić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!