Župana Marušića cijepila supruga Maja, poručio građanima: Ništa ne boli, dođite i vi po svoju dozu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarčani se danas u sklopu Terezijane mogu bez najave cijepiti protiv koronavirusa, a prvi je to rano jutro učinio bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić. Cijepila ga je supruga, liječnica Maja Marušić-Marić

-Ništa nije boljelo, sve je proteklo u najboljem redu. Vjerujem da će se cijepljenju odazvati i naši sugrađani te da će danas sve proteći u najboljem redu – kazao je nakon cijepljenja župan Marušić.

Cijepljenje na Terezijani Bjelovarsko-bilogorska županija organizirala je u suradnji s Gradom Bjelovarom, županijskim Zavodom za javno zdravstvo i Zavodom za hitnu medicinu.

-Ovo je stvarno jedna dobra prilika, da u sklopu najveće bjelovarske turističke manifestacije, kada je u gradu već broj ljudi, cijepimo što više građana jer jedino tako se možemo vratiti u ono prvobitno stanje na koje smo svi navikli. I Terezijana je dokaz da je, kada je bolja epidemiološka situacija, i grad puno življi – kazao je župan Marušić kojem se na cijepljenju pridružila i njegova zamjenica Marija Jungić.

A da je cijepljenje bez posebne najave naišlo na dobar odaziv potvrđuje i poduži red ispred standa za cijepljenje koji se počeo formirati već oko 7 sati ujutro. U njemu se našla i 64-godišnja Ankica Horvat.

-Moram kod djece u Italiju pa sam odlučila doći na cijepljenje kako bih mogla bez problema prijeći granicu – kazala nam je Horvat.

Iz sličnih razloga na cijepljenje je stigao i mladi Bjelovarčanin Sven Pocrnić, inače student glazbe u Dublinu.

-Smatram da je to jedna izuzetno promišljena odluka, bez obzira na neke ružne glasine o cjepivima. Nisam još imao koronu i nadam se da je neću imati. Nakon cijepljenja i povratka na fakultet imat ću potrebnu potvrdi, a i drugi će znati da je sigurno biti u mojoj blizini – kazao nam je Pocrnić.

Bez najave građani se danas na Terezijani mogu cijepiti do 20 sati te sutra od 8 do 14 sati. Dovoljno je da sa sobom ponesu zdravstvenu iskaznicu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!