Novi načelnik Velikog Trojstva želi osnovati općinsko poduzeće

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Marko Kutanjac je novi načelnik Velikog Trojstva. Još se upoznaje sa stanjem u općini, pa je i s izricanjem planova i davanjem obećanja oprezan.

-Novi sam u svemu tome i prvih šest mjeseci želim vidjeti situaciju. Nešto puno obećavati neću, ali da ima prostora za rad i napredak, ima – poručuje Kutanjac.

U startu će dovršiti projekte započete za bivšeg načelnika Ivana Kovačića – uređenje Vidikovca i dječjeg igrališta kod vrtića, ali planira uvesti i jednu novost i osnovati općinsko komunalno poduzeće.

-Imamo potrebe za građevinskim radnicima i za uređenjem mjesta tako da ima prostora i mislim da će se to moći odraditi – smatra načelnik Velikog Trojstva.

Veliko Trojstvo potreba za vlastitim komunalnim poduzećem ima, podcrtava Kutanjac.

-Mi u općini imamo zaposlenog komunalnog radnika na građevinskom stroju koji radi na dva stroja i u sezoni košnje sada ne može stići raditi i na traktoru s malčerom i bager kombinirci – navodi Kutanjac.

Osnivanjem komunalca što Kutanjac planira početkom sljedeće godine bi se, kaže, otvorila nova radna mjesta, ali bi i uređenje općine bilo na većoj razini.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!