Marušić: U kampanji sam zagovarao stručnost i uključivost, toga se i držim

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sada su nam i službeno potvrdili predstavnici vlasnika Bjelovarskog sajma župan Marko Marušić i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak – sutrašnja Skupština društva bit će i posljednji dana Davorina Posavca kao direktora te tvrtke.

-Nemamo vremena, nakon razgovora sa sadašnjom upravom i drugima uključenih u Sajam shvatio sam da ideje menadžmenta za izlazak iz teškoća nisu dovoljne i ne jamče izvlačenje tvrtke iz krize. Odlučio sam se za imenovanje novog direktora koji je već bio na toj dužnosti, koji je timski čovjek s odličnim rezultatima tijekom bivšeg mandata. I da odmah razjasnimo, Zlatko Salaj nije član moje stranke, ali kao što sam zagovarao u kampanji, od svih tražim stručnost, a ne stranačku podobnost, jasan je bio Marušić. Sigurno mu je bio poznat i podatak da je Salaj posljednje godine mandata ostvario prihod od 11,5 milijuna dok je njegov nasljednik „plesao“ između 7,5 i 8,5 milijuna.

S tim je prijedlogom išao drugom suvlasniku, Hrebaku koji predstavlja Grad i odmah su postigli dogovor. Hrebakov je prijedlog bio Tihomir Čauš, šef marketinga, ali ga je Marušićev prijedlog ugodno iznenadio jer nije očekivao da će na samom početku mandata odmah dati prednost stručnosti, planu i programu, a ne stranačkom pogodovanju. – Odmah sam se složio s Markom i Salaj je naš zajednički prijedlog, potvrdio nam je Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!