U Daruvaru se već glasno šuška tko bi mogao biti novi ravnatelj Daruvarskih toplica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Daruvarske toplice traže novog ravnatelja. Novo Upravno vijeće ustanove ovih dana raspisalo je natječaj prema kojem bi novi šef trebao biti visoko obrazovan, imati najmanje pet godina radnog iskustva u struci.

K tome, ne smije biti u sukobu interesa te u vlasništvu ili suvlasništvu ne smije imati privatnu zdravstvenu ustanovu, kao ni vlasništvo dionica, vlasničkih uloga/udjela ili obveznica, odnosno nancijski interes u trgovačkim društvima ili drugim pravnim osobama s kojima Daruvarske toplice imaju poslovni odnos.

Isto vrijedi i za članove njegove bliže obitelji. Nadalje, od kandidata se očekuje da protiv njih nije doneseno pravomoćno rješenje o provođenju istrage, da ne postoji potvrđena optužnica, da nije donijeta presuda o izdavanju kaznenog naloga te da nije donijeta presuda te da se protiv kandidata ne vodi nikakav disciplinski postupak.

Ratko Vuković

Podsjetimo, daruvarsku specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju već duže od godinu dana kao vršiteljica dužnosti ravnateljice vodi dr. Stojanka Lukačin, koja se na toj funkciji našla nakon što je u proljeće prošle godine smijenjena ravnateljica Mira Zakora, i to nakon što je u javnosti odjeknula vijest kako je uslijed pandemije u prostoru Toplica održano veće okupljanje. Zakora je to demantirala, no svejedno se morala maknuti s čela ustanove.

Novi ravnatelj imenovat će se na četiri godine, a u Daruvaru su sve glasnija šuškanja kako je najizgledniji kandidat aktualni gradski pročelnik za gospodarstvo Ratko Vuković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!