Prijatelji i rodbina preminulog biciklista u šoku, ništa nije upućivalo na tragičan ishod

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ovaj ponedjeljak u Bjelovaru protekao je u znaku šoka i velike tuge, nakon što su rano jutros potvrđene nacrnje slutnje o sudbini 35-godišnjeg Bjelovarčanina I.K. za kojim se tragalo tijekom vikenda. Mladi čovjek iz prigradskog naselja Hrgovljani, inače strastveni biciklist, u subotu ujutro upravo biciklom se otputio na vožnju do Sljemena. Kako se tijekom dana nikome nije javljao, što nije bilo tipično za njega, njegova djevojka prijavila je nestanak policiji, a brojni Bjelovarčani su dijeljenjem fotografija i osnovnih informacija o I.K. na društvenim mrežama pokušavali doznati što mu se dogodilo.

-Često je odlazio na vožnje biciklom, no on i njegovi kolege biciklisti obično su putem posebne aplikacije označavali lokacije na kojima bi se nalazili tijekom vožnji. Kad jučer poslijepodne on to nije učinio, obitelj se zabrinula. Odmah su naslutili da se dogodilo nešto loše, posebice što ga nisu uspijevali dobiti na mobitel koji se u međuvremenu ugasio – priča nam prijatelj nesretnog biciklista.

Noćas, otprilike sat vremena iza ponoći, potvrđene su crne slutnje obitelji i prijatelja I.K. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je na Sljemenskoj cesti na Medveščaku, na dionici između Blizneca i vrha Sljemena. Pored nesretnog Bjelovarčanina bio je i njegov bicikl, a na tijelu nesretnika nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da se radi o kaznenom djelu ili posljedici prometne nesreće. Do trenutka zaključenja ovog teksta, prijatelji I.K. s kojima smo razgovarali nisu znali rezultate obdukcije koja bi trebala pokazati zbog čega je točno preminuo 35-godišnji Bjelovarčanin.

-Moguće da je bila riječ o srčanom ili moždanom udaru zbog visokih temperatura koje su vladale ovih dana. Ovo nas je sve šokiralo jer je naš prijatelj bio zdrav, bavio se sportom i ništa nije upućivalo na ovakav ishod. Nitko ne može vjerovati da ga više nema. Ne možemo riječima opisati tugu koju osjećamo – kazao nam je prijatelj I.K., iza koje su ostali ožalošćeni roditelji, tri sestre, djevojka te brojni neutješni prijatelji i rodbina. Pogreb nesretnog Bjelovarčanina održat će se sutra.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!