Velike ambicije bjelovarskih nogometaša, stiglo čak 13 pojačanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Postavili smo si ambiciozan cilj, ulazak u jedinstvenu II. HNL jer se sljedeće godine reorganizira sustav natjecanja tako da će biti tri nacionalne lige: Premijer, I. i II. liga. Sada je prilika koju ne smijemo propustiti i zato smo doveli čak 13 pojačanja, rekao je novinarima Marko Ćurić, predsjednik NK Bjelovar.

Nakon ulaska juniora u prvu ligu, želja je kluba da ih napretkom u rangu natjecanja prate i seniori. – Uz postojeće sponzore Erste banku, Hidroregulaciju, stigao nam je i Radnik te Koestlin pa se uz pomoć Grada Bjelovara i Županije bližimo budžetu od gotovo dva milijuna kuna koji će nam biti dovoljan za sve nemale ambicije kluba, dodao je Ćurić.

U klubu su posebno naglasili kako ništa od svega ne bi bilo moguće bez potpore jednog od najboljih igrača koji je nastupao u bjelovarskom dresu – Ogija Vukojevića.

Predstavljeno je i najzvučnije pojačanje, Nusmir Fajić koji je došao iz mostarskog Veleža, a ima iskustvo Lige prvaka s Mariborom te je igrao i u Ukrajini i Kini. Njegov će posao biti golovi, a da će ga sjajno obaviti siguran je i trener Nikola Papac koji na raspolaganju ima 21 igrača. Uprava još čeka papire iz BiH kako bi završila registraciju.

Otvorenje sezone je u subotu i novo vodstvo kluba očekuje potporu Bjelovarčana željnih dobrih utakmica, pobjeda i napredovanja do višeg stupnja natjecanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!