Salaj otkrio kome će ulaz na Jesenski sajam biti strogo zabranjen

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U punom su jeku pripreme za 28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u zemlji, jedan od prioriteta svakako će biti pobrinuti se za sigurnost izlagača i posjetitelja. Detalje oko toga uprava Bjelovarskog sajma trenutno dogovara sa zdravstvenim stručnjacima.

-U dogovoru sa županijskim Zavodom za javno zdravstvo organizirat ćemo testiranje za sve građane koji nemaju covid-potvrdu, odnosno koji nisu cijepljeni ili nisu preboljeli covid. Bit će testirani brzim antigenskim testovima koji daju rezultat za desetak minuta, a na sajamski prostor moći će ući samo s negativnim testom. Građani bez negativnog testa ili važeće covid potvrde neće moći ući – kaže v.d. direktora Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj.

Testiranje će, dodaje, za građane biti besplatno, a troškove će pokriti suvlasnici Sajma, Grad Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija. K tome, u sklopu sajma tijekom sva tri dana manifestacije bit će postavljena dva punkta na kojima će se građani imati priliku cijepiti protiv covida.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!