Daruvarske toplice imaju novog ravnatelja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Ratko Vuković novi je ravnatelj Daruvarskih toplica. Tako je jednoglasno odlučilo Upravno vijeće te zdravstvene ustanove nakon što je razmotrilo dvije zamolbe pristigle na natječaj raspisan u srpnju te poslušalo prezentacije dvojice kandidata. Uz Vukovića, na natječaj se javio bjelovarski bankar Zvonimir Žarec.

Podsjetimo, Ratko Vuković dugogodišnji je pročelnik daruvarskog gradskog Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalne djelatnosti. Sudeći prema trenutnim poslovnim pokazateljima u Daruvarskim toplicama, na novom radnom mjestu bit će mu malo lakše nego novim šefovima drugih županijskih ustanova i tvrtki, većina kojih je u ozbiljnim financijskim problemima. Za razliku od njih, Daruvarske toplice posluju dobro, a prema riječima predsjednika Upravnog vijeća Vedrama Nemac, ukupni prihodi poraslu su preko 24 posto za srpanj ove godine u svim odjelima. Prema rezultatima, ovaj je srpnja nadmašio onaj iz odlične 2019., a po svemu sudeći, takav bi trebao biti i kolovoz.

Inače, ratno Vuković na čelu Toplica mijenja dr. Nevenku Lukačin kojoj je mandat v.d. ravnateljice istekao ovoga ljeta. Mandat Vukoviću službeno počinje 1. rujna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!