Stigla je potvrda iz Vlade, znamo tko će otvoriti Sajam u Gudovcu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Andrej Plenković, hrvatski premijer, otvorit će Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu, stigla je potvrda iz Vlade.

Veliko je to priznanje vrijednim zaposlenicima Sajma, ali i Županiji i Gradu koji su učinili sve da se nakon COVID krize napokon organizira sajamska priredba koju vole i trebaju izlagači podjednako kao i posjetitelji kojima takva priredba nedostaje.

Plenković dolazi nakon poziva sa Sajma, ali i Županije i potvrda je potpori državne vlasti novom vodstvu koje čini zaokret u upravljanju županijskim tvrtkama. Premijer je kao predsjednik HDZ-a izjavio da je izbor Marka Marušića za župana najugodnije iznenađenje cjelokupnih lokalnih izbora u Hrvatskoj.

Da Marušić neće s Plenkovićem pričati samo o poljoprivredi, sasvim je izvjesno jer BBŽ traži pomoć Vlade oko bolnice čija je zgrada pred završetkom, a ne zna se kako će se vratiti drugi kredit koji se počinje otplaćivati početnom sljedeće godine kao i pitanje nove opreme kojom treba namjestiti moderni objekt.

Što se samog sajma tiče, organizatori su učinili sve da priredba bude održana prema preporukama Stožera poštujući zadane epidemiološke mjere.

Priredba će se održati u kontroliranim uvjetima, što znači da će svi posjetitelji (osim djece mlađe od 12 godina starosti) pri ulazu u sajamski prostor biti obavezni predočiti COVID potvrdu o preboljenju, cijepljenju ili negativnom testu brzim antigenskim PCR testiranjem, te osobnu iskaznicu.

U slučaju da osoba nema COVID potvrdu ili negativan test, moći će se besplatno testirati putem brzih testova na ulazu br. 1 i ulazu br. 6, tijekom sva tri dana Sajma u vremenu od 9 do 17 sati.

Brzi test će vrijediti 48 sati, ali samo u svrhu ulaska u Sajamski prostor Gudovac.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!