Ode Škoro, ode Medo, tko je sljedeći

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Danas sam podnio zahtjev za ispisnicu iz stranke Domovinski pokret, podnio sam ostavku na sve dužnosti i ne smatram se više članom DP-a, potvrdio nam je jutros Dražen Medved, vijećnik u Gradskom vijeću i nedavni kandidat te stranke za gradonačelnika Bjelovara.

-Ušao sam u Pokret čista srca motiviran domoljubljem, ali posljednji događaji u vrhu stranke te neslaganje s bivšom predsjednicom ogranka u Bjelovaru prelili su čašu i više se ne vidim u toj priči, razočaran je Medved.

Kako nam je rekao, ostat će vijećnik u Gradskom vijeću i biti „konstruktivna oporba“, drugim riječima, podržavat će sve strateške projekte za Grad, ali i kritizirati vodstvo ako za to bude razloga. – Nastavit ću se zauzimati za životne probleme građana poput stanovnika Vukovarske koji zaplivaju sa svakom jačom kišom. Znam da to ne nosi velike političke bodove, ali inzistirat ću na tome, zaključio je od danas nezavisni vijećnik Dražen Medved.

Da situacija u Domovinskom pokretu nije dobra, doznajemo i od drugih izvora bliskih vrhu stranke. Nakon izglasavanja nepovjerenja bivšoj predsjednici ogranka Dubravki Dragašević, na mjesto povjerenika postavljen je dr. Marin Deškin, ali i on se sprema zahvaliti na toj funkciji.

Čini se i da Medved nije usamljen u razlazu s Domovincima. Doznajemo i za najavu izlaska iz stranke Josipa Đurđevića koji će u Županijskoj skupštini također ostati kao nezavisni vijećnik.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!