I DHSS svog Srbina za izbore ima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – DHSS-ovci na čelu s Ivanom Beljanom predali su listu za dodatne manjinske izbore koji će se održati 3. listopada. Beljan je otkrio kako se nadaju dobrim rezultatima na izborima.

– Dodatni su izbori za nacionalne manjine ispred DHSS-a. Mi smo se javili sa svojim jakim kandidatima za dva člana Županijske skupštine. Nadamo se dobrim rezultatima. Velika je stvar da ispred DHSS-a imamo kandidaturu te ozbiljan i kvalitetan kadar za buduće članove Županijske skupštine – kazao je. Nositelj liste i njen glavni kandidat je Radovan Dožudić iz srpske nacionalne manjine.

– Posebna mi je čast što je moj prijatelj Radovan Dožudić pristao voditi listu i biti kandidat. Mislim da je to novi čovjek u politici, ali nama svima u županiji i šire poznat. Vjerujem da će on dati pomaka u kvaliteti rada politike našeg prostora – naglasio je Beljan. DHSS prikupio je ukupno 220 potpisa simpatizera stranke, a trebalo ih je prikupiti 180. Nositelj liste Dožudić kratko je poručio biračima da se veseli svom budućem radu u kojem će nastojati djelovati prijateljski.

– Drago mi je što sam tu s ovim ljudima, s Biljanom Solar, Đokom Stojkovićem i Ivanom Beljanom. Vjerujem da ćemo u našem budućem radu, ne stvarajući od političkog prostora nikakvu arenu i nikakvu pamplonu, identitetski zastupati interese srpske zajednice na ovom području iz jednog prijateljstva, suradnje i kvalitetnih rješenja za sve nas koji živimo na ovim prostorima – zaključio je.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!