Pozdrav sjajnom Bjelovarskom kulturnom ljetu uz stihove legendarnog Đoleta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarom ponovno odzvanjaju Balaševićevi stihovi! Skupina bjelovarskih glazbenika na samom kraju sjajnog Bjelovarskog kulturnog ljeta organizirala je Večer u čast Đoletu, legendarnom glazbeniku koji nas je prerano napustio u veljači ove godine. Sudeći prema gužvi u bjelovarskom Boho parku, ta se ideja pokazala kao pun pogodak!

Koncert su organizirali i održali bjelovarski glazbenici koji su na ovogodišnjoj Terezijani oduševili publiku koncertom u čast Željku Sabolu Iako u nešto skromnijem izdanju u odnosu na lipanjski koncert, kada su uz potporu Grada Bjelovara i Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar nastupali kao Big Band, poznata glazbena imena i ovog puta pokazala su se kao garancija dobre zabave i odličnog štimunga.
BJ(end) nastupio je u sastavu Nebojša Buhin-gitara, Mario Mikor-bas gitara, Želimir Matić na klavijaturama Marko Lovrić-bubnjevi , te Davor Lovrić kao vokal. Pridružilo im se i nekoliko gostiju, poput Tomislava Vrabeca na violini i Nevena Šverka na violončelu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!