Zašto se ugasio još jedan život u Lovrakovoj ulici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Zašto se ugasio još jedan život jutros u Ulici Mate Lovraka vjerojatno nikada nećemo doznati. Inspektori PU bjelovarsko-bilogorske završili su očevid negdje iza 9 sati i jedino što su mogli potvrditi jest da se radi o samoubojstvu. Goran I. (42) najvjerojatnije je skočio u smrt s terase zgrade u kojoj je živio s roditeljima.

Tragedija je potresla obitelj i susjedstvo. – Svi smo u šoku, ne znam što bismo rekli. Radi se o čovjeku koji je bio povučen, nikad ni s kim u sukobu, rijetko je izlazio, kažu.

Susjeda koja poznaje obitelj kaže da bio izrazito inteligentan, nadaren i širokog spektra zanimanja, ali jako povučen i nekomunikativan. Sjećaju se da je bio među najboljim učenicima i kao takav nagrađivan. Aktivan je bio i kao student, a svojevremeno je predvodio akciju za zabranu pušenja na Filozofskom fakultetu.

Što se dogodi s osobom koja si je odlučila oduzeti život teško je dokučivo i iskusnom liječniku, psihijatru iz Vrapča. – Svaki je slučaj kod suicida poseban, teško se može govoriti o univerzalnom okidaču za takav čin. Takva tragična odluka sasvim je individualna, kaže liječnik i dodaje kako je primijetio posljednjih dana dosta vijesti o čudnim smrtima, pa i onima u prometu koje često mogu imati uzrok u lošem psihičkom stanju. – Promjene vremena mnogima su neugodne, osobito izražena južina, a pogotovo su teške za osobe s nekim poremećajem, zaključuje.

Nitko nije slutio tragediju koja se dogodila i prema prvim informacijama iz policije, Goran za sobom nije ostavio nikakvu poruku, barem nešto što bi policija i javnost za sada mogli znati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!