Sve je točno, ja sam najsiromašniji načelnik u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐULOVAC – Nije nikakva greška, novi načelnik Đulovca Anđelko Kolić (Damir Bajs Nezavisna lista) najsiromašniji je načelnik u BBŽ, a možda i u cijeloj zemlji. Kako smo jučer izvijestili, Kolić je, s dva mjeseca zakašnjenja, konačno predao svoju imovinsku karticu u kojoj su navedeni samo osnovni podaci – obiteljske prilike, plaća, zanimanje… Sve ostale rubrike – one vezane uz nekretnine i pokretnine, kredite i štednju – u Kolićevoj kartici su prazne. Prema podacima iz kartice, apsolutno nikakvu imovinu nema niti Kolićeva supruga.

-Kartica je točno popunjena, zaista nemam u svom vlasništvu ništa od nekretnina, pokretnina… Vjerujem da će tako i ostati do kraja mandata – kazao nam je u telefonskom razgovoru Anđelko Kolić.

Pojasnio nam je kako je kuća u kojoj stanuje u vlasništvu njegove obitelji. Njegov otac ju je prije više godina, kaže, dobio od države, a iako je đulovačkom načelniku i njegovoj obitelji ustupljena na korištenje, nisu formalni vlasnici.

Kako su ga u kampanji njegovi pristaše predstavljali kao uspješnog lokalnog poduzetnika, čudi što se iz Kolićeve kartice ne iščitava niti bilo kakva aktivnost te vrste. Načelnik i za to ima spreman odgovor.

-Moj brat je vlasnik autoprijevozničkog obrta u kojemu mu ja samo pomažem, baš kao i drugi članovi obitelji – kazao nam je kratko Kolić, dodajući kako je sada ipak više fokusiran na posao u Općini za koji, prema navedenom u imovinskoj kartici, prima neto plaću nešto višu od 12 tisuća kuna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!