Županijski Zavod za javno zdravstvo dobio novog v.d. ravnatelja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Vedran Trupac novi je vršitelj dužnosti ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije. Odlučilo je tako na današnjoj sjednici novo Upravno vijeće te zdravstvene ustanove. Ovaj diplomirani sanitarni inženjer, inače dugogodišnji zaposlenik Zavoda, na spomenutu je dužnost postavljen nakon što je dosadašnja ravnateljica, pravnica Nina Renić, podnijela ostavku na tu dužnost.

Vedran Trupac

Ovim imenovanjem nastavlja se praksa nove županijske vlasti o odabiru rukovodećih kadrova koju je još u kampanji najavio župan Marko Marušić, a koja se temelji na stručnosti te, kad je god to moguće, odabiru kadrova unutar samog sustava.

Županijski Zavod za javno zdravstvo pretposljednja je županijska zdravstvena ustanova koja je dobila novog v.d. šefa otkako je došlo do smjene županijske vlasti. Podsjetimo, prije toga je na čelu Opće bolnice Bjelovar dr. Alija Alloucha zamijenila dr. Ivanka Fehir Radanović, u Domu zdravlja je nakon umirovljenja Ljubice Čaić v.d. ravnatelja postao Josip Rajković, dok je na natječaju novi direktor Daruvarskih toplica postao Ratko Vuković. Izgledna je i promjena rukovodstva u posljednjoj županijskog zdravstvenoj ustanovi, Zavodu za hitnu medicinu, do koje bi, kako doznajemo, također trebalo doći vrlo brzo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!