Evo tko je prvi kandidat za predsjednika Mladeži u BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Protekli mandat obnašao sam dužnost tajnika Mladeži HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Već na prvoj sjednici rekao sam kako mi je jedan od najvažnijih ciljeva pomoći našoj stranci u županiji. Skoro tri godine nakon imamo župana i plavu Županiju, načelnike iz redova Mladeži HDZ-a, predsjednicu općinskog vijeća, članove općinskih i gradskih vijeća, trud, zalaganje i rad su se isplatili, napisao je Stipan Ćurak najavljujuću svoju kandidaturu za predsjednika Mladeži.

Prvu godinu mandata dobili smo nagradu za najbolju županijsku organizaciju, sam podatak po sebi govori da je naš rad u kratkom roku prepoznat i van naše županije. Obišao sam našu županiju nekoliko puta kroz kampanje, poslušao probleme mladih, uvjerio se da Mladež HDZ-a u županiji ima kvalitetne ljude i siguran sam da mogu svojim radom doprinijeti ne samo stranci nego i svim Mladima u županiji, napisao je na svom Facebook profilu.

Želim zahvaliti članicama i članovima na mandatu i svemu što su odrađivali, a najviše predsjednici ovog saziva Županijske Mladeži Juditi Emić.

S obzirom da proces izbora u Mladeži uskoro kreće ovim putem želim najaviti svoju kandidaturu za predsjednika Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Smatram kako samo zajedničkim snagama svih članica i članova Mladeži možemo postići puno uspjeha i Mladima omogućiti bolji život u našoj županiji, zaključuje Stipan Ćurak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!