S vodovoda i kanalizacije u Bjelovaru, na krizu u Afganistanu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski gradonačelnik i saborski zastupnik Dario Hrebak  je, kao stalni član parlamentarnog izaslanstva Hrvatskog sabora za NATO, sudjelovao na godišnjoj parlamentarnoj Skupštini NATO-a koja je održana u Lisabonu. Riječ je o redovnom godišnjem skupu predstavnika svih zemalja članica Saveza.

-U prvom planu i neizostavna tema bio je problem s Afganistanom, odnosno odlazak NATO snaga iz te zemlje. Razgovaralo se i o drugim globalnim problemima, od izazova koje donosi jačanje Kine, pitanja vezanih uz Rusiju i energetiku i dr. – otkriva Hrebak, priznajući kako je ovo za njega bilo jedinstveno iskustvo koje će se, vjeruje, ponoviti, s obzirom da je stalni predstavnik Hrvatskog sabora u NATO-u.

-Vjerujem kako ću na ovakvim skupovima u iduće četiri godine biti prisutan puno češće. Moram priznati da je teško prijeći s problema kao što su kanalizacija, vodovod i druge životne teme našeg grada, na jednu ovakvu, globalnu razinu, ali riječ je o vrlo zanimljivom i drugačijem životnom iskustvu koje me veseli. Ponosan sam što imam priliku zastupati Hrvatsku na tako visokoj razini i dajem sve od sebe da predstavim našu zemlju na dobar način – zaključuje Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!