Mogu li Dragaševići u obitelj vratiti odmetnute domovince?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Domovinski pokret ima novog predsjednika – vukovarskog gradonačelnika Ivana Penavu koji je, kaže, svoje prve predsjedničke poteze već povukao i počeo okupljati ‘intelektualnu elitu’. Dok Penava okuplja intelektualce, mi smo provjerili što od novog političkog šefa očekuju bjelovarsko-bilogorske uzdanice DP-a.

-Ja bih rekla da smo dobili neiskvarenog i prilično staloženog i mirnog čovjeka za tu poziciju. Ne mogu posumnjati u njegovu iskrenost i snagu jer se dokazao kao gradonačelnik Vukovara i poznat je u cijeloj državi. To je dobar preokret za cijelu stranku – ističe predsjednica bjelovarskog ogranka stranke Dubravka Dragašević koja odbacuje kritike donedavne zvijezde Domovinskog pokreta Miroslava Škore da Penava ne može biti i gradonačelnik i saborski zastupnik i predsjednik stranke i stranku voditi iz Vukovara.

U Penavinu sposobnost ne sumnja ni suprug Dubravke Dragašević ujedno v.d. predsjednik županijske organizacije Domovinskog pokreta, Željko Dragašević.

-Penava definitivno ima snage za vođenje stranke, to je definitivno čovjek koji ima karizmu, osobnost. Dokazao se kao gradonačelnik Vukovara, ima svoj stav i drži se ga se i mislim da će bez problema voditi stranku na nacionalnoj razini – drži muški dio bračno-političkog para Dragašević.

Prioritet novog vodstva mora biti rad na terenu.

-Prioritet mora biti razgovor s ljudima da se vide njihovi problemi koje ćemo mi onda proslijediti našim saborskim zastupnicima kako bi oni mogli reagirati na državnoj razini, ali i vijećnicima na lokalnoj razini kako bi se vidjeli problemi malog čovjeka – ističe Željko Dragašević.

Nakon nacionalne, izbore treba odraditi i na lokalnoj razini. U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u kojoj je Domovinski pokret također uzdrman odlaskom dijela vijećnika bi se trebali održati kroz 30 do 60 dana, a Dragaševići vjeruju da će se dio odmetnutih članova vratiti pod stranačke skute.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!