Preostala stranačka svita iz gradskih Odbora izbacuje bivše članove

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Domovinski pokret mete nered ostao nakon što je stranku napustio značajan broj članova na bjelovarskom području. Tako bi na sutrašnjoj sjednici Gradskog vijeća trebalo biti potvrđeno nekoliko izmjena u gradskim odborima. Na prijedlog Domovinskog pokreta iz Odbora se izbacuju njihovi ‘odmetnici’, a ubacuju još uvijek aktualni članovi stranke.

Tako bi u Odbor za određivanje imena ulica i trgova, umjesto dosadašnjeg predsjednika Dražena Medveda i člana Jaromira Maleka, trebali biti imenovani Matea Sokač, za predsjednicu, te Tomislav Trgovac za člana.

Medved je, ako se pita njegove dojučerašnje stranačke kolege, ‘izvisio’ i u Odboru za hrvatske branitelje, gdje bi ga trebao zamijeniti Predrag Vuglić.

Umjesto Lane Komljenović, u Odboru za kulturu i tehničku kulturu ubuduće bi trebala sjediti Lea Bukvić, a u Odboru za komunalni sustav umjesto Darka Štivana Goran Čengić. U Odbor za gospodarstvo pakdolazi šefica bjelovarskog DP-a Dubravka Dragašević, i to umjesto Denisa Mišetića koji je raskrstio sa strankom.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!